117.52
Katalog Grcka 2019
RADNO VREME
RADNO VREME

GRČKA - apartmani Leto 2020
LEPTOKARIA - Leto 2020 PREPORUKA!
OLYMPIC BEACH - Leto 2020 PREPORUKA!
PARALIA - Leto 2020 PREPORUKA!
NEA PLAGIA - Leto 2020 PREPORUKA!
NEA FLOGITA - Leto 2020 PREPORUKA!
POLIHRONO - Leto 2020 PREPORUKA!
NEA KALIKRATIA - Leto 2020 PREPORUKA!
NIKITI - Leto 2020 PREPORUKA!

IZLETI I VIKEND PUTOVANJA
PLITVIČKA JEZERA I BUKOVI NA UNI
SARAJEVO (Titov bunker Konjic - Mostar - Bosanske piramide)

PAKET ARANŽMANI
AZURNA OBALA - RIVIJERA CVEĆA
BEČ
BERLIN
BUDIMPEŠTA
DVORCI BAVARSKE
FRANCUSKA - ŠPANIJA - ITALIJA
MILANO
PARIZ
PRAG
PROVANSA
RIM
RUMUNIJA
SAN MARINO
TOSKANA
VENECIJA

NOVA GODINA 2020.
ATINA
AMSTERDAM
BEČ
BERLIN
BUDIMPEŠTA
DVORCI BAVARSKE
CINQUE TERRE
FRANCUSKA - ŠPANIJA - ITALIJA
MILANO
PARIZ
RIM
TOSKANA
VENECIJA

RUSIJA - NOVA GODINA
MOSKVA-SANKT PETERBURG-28.12.2019. - 04.01.2020.
SANKT PETERBURG-MOSKVA-28.12.2019.-05.01.2020.
MOSKVA - 30.12.2019.-04.01.2020.

EGIPAT - LETO 2019./2020.
HURGADA - MESTO
SOMA BAY
MAKADI BAY
EL GOUNA
SAHL HASHEESH

CRNA GORA
ADA BOJANA
BEČIĆI
ULCINJ
DOBRE VODE
ČANJ
ŠUŠANJ

ONLINE PRODAJA
WS pay - PLAĆANJE KARTICAMA
OPŠTI USLOVI KUPOVINE

TRAVEL MAGAZIN
FIRST / LAST MINUTE
GRČKI JEZIK ZA POČETNIKE
MESTA I PLAŽE HALKIDIKIJA (SOLUNSKA REGIJA)
MESTA I PLAŽE HALKIDIKIJA (KASANDRA)
MESTA I PLAŽE HALKIDIKIJA (SITONIJA)
EGEJSKO MORE (činjenice, zanimljivosti i legende) 
Portal Nea Flogita

 
PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER LISTU
Budite u toku!


 
  ONLINE PRODAJA

USLOVI POSLOVANJA I ONLINE PRODAJE    -    PLAĆANJE IZ FOTELJE

U TRANŠPED TOURS web shop-u moguće je plaćati debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (MasterCard, VISA i Maestro) ili na rate (na 2-6 mesečnih rata bez kamate ako posedujete VISA i Maestro kartice izdate od strane BANCA INTESA AD Beograd i KOMERCIJALNE BANKE AD Beograd).

Kupovina u našoj internet prodavnici je sigurna. Koristimo WSpay sistem koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom garantujemo korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sistemu a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

KAKO SE OBAVLJA KUPOVINA I ONLINE PRODAJA ARANŽMANA TRANŠPED TOURS-a 

Kupac turističkih aranžmana i usluga turističke agencije TRANŠPED TOURS koji želi da aranžman ili uslugu plati uz korišćenje WSpay sistema za naplatu je dužan da to predoči agenciji. Prijavu za putovanje i korišćenje usluge kupac može izraziti usmenim ili pismenim putem na trajnom nosaču zapisa, putem e-maila ili faksa. Kupac se za putovanje ili korišćenje usluga agencije može prijaviti u sedištu, ograncima odnosno izdvojenim posebnim prostorima TRANŠPED TOURS-a. Na osnovu njegovog zahteva i izražene volje sačinjava se UGOVOR / PRIJAVA ZA PUTOVANJE.  

Nakon sastavljanja UGOVORA/PRIJAVE  kupac turističkog aranžmana i agencija se dogovaraju o iznosu koji će biti naplaćen putem ONLINE plaćanja karticama.

TRANŠPED TOURS će, na osnovu tog dogovora, kreirati nalog za plaćanje preko sistema WS pay i poslati kupcu mail poruku sa linkom. Aktiviranjem linka kupcu se otvara nalog u koji unosi broj svoje kartice i kontrolni broj sa poleđine. Potvrđivanjem unetih podataka automatski se obavlja transakcija skidanja dogovorenog iznosa sa računa kupca i prenosa na račun TRANŠPED TOURS-a.


DETALJNIJE >>

OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Ovi Opšti uslovi kupovine nadopunjuju Opšte uslove putovanja.

Proces kupovine na našoj web stranici je sledeći: Kupac šalje upit za izabrani aranžman ili turističku uslugu čime prihvata Opšte uslove kupovine i Opšte uslove putovanja TRANŠPED TOURS d.o.o..

Po dobijanju upita, koji može biti u pisanoj formi ili usmeno (telefonom),  TRANŠPED TOURS  će izraditi UGOVOR/POTVRDU REZERVACIJE za dobijeni upit i kreirati poziv na plaćanje kroz Sistem WSPayPayPer na adresi  https://pp.wspay.info

Kupac, koji dobije link na kreirani poziv na plaćanje, po prihvatanju ovih Opštih uslova kupovine može napraviti plaćanje platnim karticama jednokratno ili na rate zavisno o mogućnostima koje mu pruža vrsta platne kartice, i u skladu sa ugovorenim opcijama koje ima TRANŠPED TOURS sa kartičarem ili preferencijama samog kupca.

Kupac potvrdom da želi platiti kreirani poziv na plaćanje još jednom prihvata ove Opšte uslove poslovanja te na platnim stranicama naše prodavnice na WSpay sistemu radi unos podataka o platnoj kartici i obavlja plaćanje.

Po uspešno autorizovanoj transakciji i u slučaju da je izvršena uplata konačnog iznosa vrednosti aranžmana/usluge TRANŠPED TOURS će kupcu dostaviti voucher za putovanje/uslugu.

Svi aranžmani koji su predmet plaćanja prikazani su na web stranicama ili u dostavljenom dokumentu i zajedno sa Opštim uslovima putovanja čine predmet plaćanja.

Trgovac je TRANŠPED TOURS d.o.o. a njegova usluga je prikazana na stranicama TRANŠPED TOURS-a www.transpedtours.rs  ili je posebno dogovorena izmedju trgovca i kupca.

Kupac je posetilac web stranice koji odabere barem jedan od ponuđenih aranžmana/usluga, pošalje upit za taj aranžman ili uslugu i dobije valjanu ponudu - Ugovor/Prijavu za putovanje - poziv za plaćanje, te isto plati platnom karticom.

Sve cene iskazane na našoj web Prodavnici su sa PDV-om. Cene mogu biti iskazane u Eurima (EUR) ili Dinarima (RSD), a sama autorizacija se uvek radi u dinarskom iznosu koji se preračunava na način opisan u Opštim uslovima putovanja.

NARUČIVANJE

Naručivanje se vrši na našim web stranicama slanjem Upita ili dogovorom telefonom.

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši na osnovu kreiranog poziva na plaćanje i priložene ponude - Ugovora/Prijave za putovanje -predračuna sa tačno prikazanim brojem poziva na plaćanje a koji se odnosi na poslani Upit.

Načini plaćanja

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama je u potpunosti sigurno, a za sigurnost prenosa podataka od Prodavnice do Banke brine WSPay sistem za on line naplatu kreditnih i debitnih kartica

   

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Omogućavamo plaćanje sledećim brendovima:

Amex      Mastercard      Visa      Maestro      Dinacard

Omogućeno je plaćanje karticama ovih brandova bez obzira kod koje su Banke izdate. U zavisnosti od iznosa i mogućnosti Vaše kartice, omogućujemo jednokratno ili plaćanje na rate. 

                              

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama, za one osobe koji placaju karticama izdanim van teritorije Republike Srbije, koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Za sve korisnike usluga koji koriste kartice izdate od strane domacih banaka primenjivaće se prodajni kurs naše poslovne banke u skladu sa pozitivnim propisima i politikom cena. Kurs za preračun se svakodnevno ažurira na sajtu agencije i dostupan je svim korisnicima.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju otkaza rezervacije i potrebe za povraćaj sredstava, povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TRANŠPED TOURS  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KUPCA

U ime TRANŠPED TOURS-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni TRANŠPED TOURS-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

OPŠTE USLOVE KUPOVINE  prikazane u PDF-u pogledajte OVDE

 

 


DETALJNIJE >>  TURISTIČKA AGENCIJA TRANŠPED TOURS
11000 Beograd, Kralja Petra 45
Tel: 011 2637 484
Tel: 011 2632 163
Tel: 011 2625 998
Tel: 069 26 37 484
E-mail: info@transpedtours.rs
Web: www.transpedtours.rs
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA
PUTOVANJA.RS
LETOVANJE NA 6 RATA BEZ KAMATE! YUTA WIENER STATDISCHE
 
FOTO GALERIJA LETOVANJE NA 6 RATA BEZ KAMATE! View certificate Pregled sertifikata